Yangın Manavgat / Kv 7ow38 Yplsm - Yangına havadan ve karadan müdahale başlarken, 4 mahalle boşaltıldı.

Yangın Manavgat / Kv 7ow38 Yplsm - Yangına havadan ve karadan müdahale başlarken, 4 mahalle boşaltıldı.. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın paniğe neden oldu. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, yangının yerleşim yerlerine doğru ilerlemeye devam ettiğini söyledi.si̇de kavşaginda da yangin çiktiekipler yeniköydeki yangına müdahale ederken ikinci bir yangın haberi ise kent merkezinden geldi. Antalya'nın manavgat ilçesine bağlı yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda, büyük bir yangın çıktı. Manavgat'ta çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan zarar gördü. Önceden sera olan ve şu anda fidanlık olarak kullanılan alanda çıkan yangına antalya büyükşehir belediyesi itfaiyesi tarafından müdahale edildi.

Fotoğrafta yangın nedeniyle ortaya çıkan dumanın dev bir bulut gibi akdeniz'e uzandığı görülüyor. Öz özen yangın söndürme sanayi 1989 yılından bu yana yangın sektöründe hizmet vermektedir. Antalya akseki kepez beleni mahallesi'nde 82 yaşındaki bir vatandaşımız vefat etmiştir. Öz özen yangın söndürme sanayi. Sözen, yangın devam ediyor hala atlatmış değiliz, söndürme çalışmalarımız devam ediyor. dedi.

Ysb1evdozn Ham
Ysb1evdozn Ham from iasbh.tmgrup.com.tr
Yangının son yıllarda bölgede çıkan en büyük yangın olduğu ifade edilirken, alevlerin. Son iki günde 58'e ulaşan yangın sayısı ülkede büyük korkuya nedne oldu. Bakan pakdemirli orman yangınları hakkında son bilgileri paylaştı. İlçenin dört ayrı noktasında başlayan kısa sürede büyüyerek ilçe merkezine kadar ulaştı. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Antalya'nın manavgat ilçesinde, yerleşik yabancılarla birlikte birçok insanın yaşadığı sitelerin yakınında fidanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Türkiye'de peşi sıra çıkan yangınlar gündeme oturdu. Kavaklı, sarılar, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa.

Alevlerin bölgenin elektriğini sağlayan hidroelektrik santraline yaklaştığı bilgileri geliyor.

Orman yangınlarının sayısı 58'e ulaştı! This content isn't available right now. Ciğerlerimizin yandığı şu günlerde manavgat'taki yangının söndürülüp söndürülmediği araştırılıyor. Sözen, yangın devam ediyor hala atlatmış değiliz, söndürme çalışmalarımız devam ediyor dedi. Antalya #manavgat 'ta 2 ayrı noktada çıkan orman yangını, yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Türkiye'de çıkan detaylı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. Son iki günde 58'e ulaşan yangın sayısı ülkede. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Antalya akseki kepez beleni mahallesi'nde 82 yaşındaki bir vatandaşımız vefat etmiştir. Türkiye'nin dört bir yanından yangın haberleri gelirken en büyük yangının yaşandığı manavgat'taki yangının son durumu da merak ediliyor. Dün öğle saatlerinde manavgat'ın yeniköy mahallesinde başlayan ve büyüyerek 4 farklı noktada gün boyu ilerleyen yangına müdahale devam ederken yeni detaylar da gelmeye devam ediyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin müdahalesi sonucu söndürüldü. Yangın nedeniyle akseki'nin kepezbeleni mahallesi ile manavgat ilçesine bağlı karavca, güzelyalı, saraçlı, çeltikçi ve ulukapı mahalleri'ndeki bazı evler boşaltıldı.

Sözen, yangın devam ediyor hala atlatmış değiliz, söndürme çalışmalarımız devam ediyor dedi. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede. Önceden sera olan ve şu anda fidanlık olarak kullanılan alanda çıkan yangına antalya büyükşehir belediyesi itfaiyesi tarafından müdahale edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın paniğe neden oldu. Son iki günde 58'e ulaşan yangın sayısı ülkede büyük korkuya nedne oldu.

Ujbvddl0l0sz9m
Ujbvddl0l0sz9m from iasbh.tmgrup.com.tr
Bölgede 4 farklı yerden yangın çıktı. Barış önol, manavgat'taki yangının uydu fotoğrafını paylaştı. Korkunç görüntüler antalya'nın manavgat ilçesine bağlı yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda büyük bir yangın çıktı. Yangın nedeniyle 3 mahalle boşaltıldı. Antalya'nın manavgat ilçesini alevler sardı. Meteoroloji'den manavgat'taki yangın bölgesiyle ilgili korkutan uyarı orman yangının yerleşim yerlerine sıçraması ile mücadele eden antalya'nın manavgat bölgesine meteorolojiden korkutan bir uyarı geldi. Manavgat'taki yangın hidroelektrik santraline doğru ilerliyor antalya'nın manavgat ilçesinde devam eden yangına müdahale çalışmaları tüm hızla sürerken bölgeden yükselen alevler ürkütücü boyuta ulaşmaya başladı. Ciğerlerimizin yandığı şu günlerde manavgat'taki yangının söndürülüp söndürülmediği araştırılıyor.

Orman yangınlarının sayısı 58'e ulaştı!

İlçenin dört ayrı noktasında başlayan kısa sürede büyüyerek ilçe merkezine kadar ulaştı. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, yangının yerleşim yerlerine doğru ilerlemeye devam ettiğini söyledi.si̇de kavşaginda da yangin çiktiekipler yeniköydeki yangına müdahale ederken ikinci bir yangın haberi ise kent merkezinden geldi. Sarılar jandarma karakolu karşısında orman ve makilik alanda çıkan yangına orman i̇şletme müdürlüğü'ne ait beş arazöz, dört su tankı, üç ilk müdahale aracı, bir yangın söndürme. Kanalımıza abone olmak i̇çin : Manavgat'taki yangın hidroelektrik santraline doğru ilerliyor antalya'nın manavgat ilçesinde devam eden yangına müdahale çalışmaları tüm hızla sürerken bölgeden yükselen alevler ürkütücü boyuta ulaşmaya başladı. Bodrum, manavgat, marmaris, didim, körfez, kocaeli gibi yerleşim yerlerinde çıkan yangınlardaki son durum merak ediliyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın paniğe neden oldu. Türkiye'de peşi sıra çıkan yangınlar gündeme oturdu. Öz özen yangın söndürme sanayi. Manavgat'ta çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. The fire has reached the district center in manavgat. Son dakika habere göre antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 2 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. İstanbul teknik üniversitesi (i̇tü) meteoroloji mühendisliği öğretim üyesi doç.

Vatandaşlar kaç tane ilde yangın çıktığını araştırıyor. En hızlı şekilde kontrol altına alınmasını, söndürülmesini ve en az can kaybıyla atlatılmasını diliyoruz. The fire has reached the district center in manavgat. Ormanlık alanda saat 12.00 sıralarında başlayan yangın,… Antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi çöplük yolunda çıkan ve rüzgarın etkisiyle hızla yayılan orman yangını büyüyerek devam ediyor.

P2nktx043fc05m
P2nktx043fc05m from rayhaber.com
Sarılar jandarma karakolu karşısında orman ve makilik alanda çıkan yangına orman i̇şletme müdürlüğü'ne ait beş arazöz, dört su tankı, üç ilk müdahale aracı, bir yangın söndürme. Manavgat'ta dün çıkan yangının uydu fotoğrafı olayın büyüklüğünü gözler önüne seriyor. Manavgat belediye başkanı şükrü sözen, bölgede çıkan yangınla ilgili bilgi verdi. İlk yangın haberi kırsal yeniköy mahallesi'nden geldi. Korkunç görüntüler antalya'nın manavgat ilçesine bağlı yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda büyük bir yangın çıktı. Yangın şiddetli rüzgar nedeniyle hızla yayılarak yerleşim yerlerine indi. Kanalımıza abone olmak i̇çin : Dün öğle saatlerinde manavgat'ın yeniköy mahallesinde başlayan ve büyüyerek 4 farklı noktada gün boyu ilerleyen yangına müdahale devam ederken yeni detaylar da gelmeye devam ediyor.

Milas, didim, bodrum, datça, marmaris, manavgat, kocaeli, kütahya, osmaniye, adana, kayseri ve ankara'da çıkan yangınların sonrasından vatandaşlar internette bu konuyu araştırmaya başladılar.

Peki ama türkiye'de kaç ilde yangın çıktı? Sözen, yangın devam ediyor hala atlatmış değiliz, söndürme çalışmalarımız devam ediyor. dedi. When this happens, it's usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it's been deleted. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Korkunç görüntüler antalya'nın manavgat ilçesine bağlı yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda büyük bir yangın çıktı. Antalya #manavgat 'ta 2 ayrı noktada çıkan orman yangını, yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Manavgat'ta yangın ilçe merkezine ulaşmış durumda. Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla yayıldı. Milas, didim, bodrum, datça, marmaris, manavgat, kocaeli, kütahya, osmaniye, adana, kayseri ve ankara'da çıkan yangınların sonrasından vatandaşlar internette bu konuyu araştırmaya başladılar. En hızlı şekilde kontrol altına alınmasını, söndürülmesini ve en az can kaybıyla atlatılmasını diliyoruz. Türkiye'de peşi sıra çıkan yangınlar gündeme oturdu. Sarılar mahallesi hastane caddesi'nde sarılar jandarma karakolu karşısında orman ve makilik alanda çıkan yangına, orman i̇şletme müdürlüğüne ait 5 arazöz, 4 su. The fire has reached the district center in manavgat.

Türkiye'nin dört bir yanından yangın haberleri gelirken en büyük yangının yaşandığı manavgat'taki yangının son durumu da merak ediliyor yangın. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama